Vgradne omare

Velika ponudba vgradnih omar in rešitev za vaše pomanjkanje prosotra!

Vgradna omara je del prostora, ki ga lahko zaznamuje v smislu stila in dizajna, zato je pomembno, da so omare v sobah iz kakovostnih materialov, vizualno lepe ter predvsem funkcionalne. Vgradne omare so lahko v dveh izvedbah:

  • vgradna omara z drsnimi vrati
  • vgradna omara s klasičnimi vrati

Notranjost obeh sistemov je lahko enaka, torej razporeditev polic, obešalnikov in predalov. Največja razlika je v sistemu odpiranja in dostopanja do notranjosti omare. Sistem drsnih vrat je sestavljen iz dveh ali več drsnih vrat(kril), pri čemer vrata drsijo ena mimo druge.

Omara s klasičnimi vrati pa se odpira v prostor in s tem zavzema prostor v sobi, zato se večina strank, ki želijo izkoristiti vsak prostor odloči za vgradno omaro z drsnimi vrati. Prednost vgradne omare z drsnimi vrati je tudi ta, da je možna kombinacija večih materialov in barv, kar daje garderobni omari poseben čar.

Vso okovje, ki ga vgrajujemo v naše vgradne omare je najvišje kakovosti in smo mnenja, da varčevanje na kvaliteti ni varčevanje, ampak nižanje kakovosti, česar v Lignum pohištu ne zagovarjamo.

  • vsi profili so iz debelostenskega aluminija
  • mehko ali soft zapiranje je nosilnosti 80kg
  • talna vodila se ne vijačijo v tla in s tem se tla ne poškodujejo
Trend v zasnovi bivalnih prostorov so ločene garderobne sobe, kjer so na vseh zidovih oda tal do stropa omare z policami, obešali in predali. V tem primeru je notranjost omare vidna ko vstopimo v garderobno sobo in ne potrebuje drsnih ali klasičnih vrat.

Vse naše vgradne omare z drsnimi vrati imajo ojačane in debele stranice že v osnovi, kar daje vgradni omare visoko trdnost in togost ter odličen izgled.

Vgradne omare Lignum = izvirnost + kakovost + individualnost prostora

Ali ni že čas da svojim oblačilom privoščim novo vgradno omaro? Je čas …