Kontakt

LIGNUM Pohištvo
Tajhmajster d.o.o.
Lovrenška cesta 7B

ID za DDV: SI84251263
2325 Kidričevo

GSM: 041 294 827
E: info@lignum-pohistvo.si

Kontakt

LIGNUM POHIŠTVO je blagovna znamka podjetja Mizarstvo Tajhmajster iz Kidričevega, ki vas že 3 generacije razveseljuje z izdelavo kakovostnega pohištva po meri.

Beseda LIGNUM v latinskem jeziku pomeni LES, zato smo torej izbrali blagovno znamko Lignum pohištvo, saj nas to najbolj opisuje.

Smo specialisti za projektiranje in izdelavo fukcionalnega kakovostnega pohištva po meri. Pri svojem delu uporabljamo le najboljše lesne in lesu podobne materiale, ki jih lahko kombiniramo da ustrežemo vsem željam naših strank.

Sodelujemo s priznanimi oblikovalci in arhitekti notranje opreme, tako da vam lahko ponudimo celoten inženiring pohištva – od zasnove do izdelave ter montaže.

Nismo največje podjetje za izdelavo pohištva, smo pa dostopni za vse vse stranke, ki si želijo inovativno pohištvo z najboljšo kakovostjo, zato se vsaki stranki individualno prilagodimo, poslušamo njihove želje in skupaj ustvarimo pohištvo, ki ga želijo pokazati.

Več naših izdelkov si lahko v živo ogledate v našem razstavnem salonu v Kidričevem pri Ptuju, kjer se lahko ob kavici pogovorimo o vaših željah in vam pripravimo najboljše rešitve za opremo vašega doma.

INDIVIDUALEN PRISTOP + DOSTOPNA CENA = LIGNUM POHIŠTVO

Blagovna znamka: LIGNUM POHIŠTVO

Lastnik blagovne znamke-podjetje: Tajhmajster d.o.o. (vrata - notranja oprema - okna)

Naslov: Lovrenška cesta 7B, 2325 Kidričevo

ID za DDV: SI84251263

Število zaposlenih: 7-10 sodelavcev

Proizvodni prostori: več kot 1000 m2

Kontakt: 02 796 52 11 (splošna)

Kontakt: 041 294 827 (g. Rok Grabeljšek, vodja programa LIGNUM POHIŠTVO)

E-mail: info@lignum-pohistvo.si