Dnevne sobe

Velika ponudba dnevnih sob in rešitev za vaš dnevni prostor!

Dnevna soba je osrednji prostor vsakega doma, kjer potega sproščanje in druženje s prijatelji, zato je zasnova in postavitev dnevne sobe stvar individualnega prepričanja posameznika. V preteklosti je bil trend pohištva v dnevni sobi v razmišljanju, da je potrebno imeti čim več prostora za shranjevanje in s tem povezo veliko število omar in regalov. Novejši trendi pa gredo v smer minimalistične zasnove pohištva za dnevne sobe po sistemu manj = več.

Dnevne sobe Lignum

Dnevne sobe Lignum so izdelane individualno po želji strank. Prednost moderne dnevne sobe je tudi ta, da lahko kupec dobi unikatno izdelano pohištvo v dnevni sobi z izdelanimi detajli za zmerno ceno.

Naše stranke se pri opremi doma ponavadi odločijo za pohištvo višjega kakovostnega ranga z kombinacijo LED svetlobnih efektov in si to zaradi minimalistične zasnove tudi lahko privoščijo. Dnevne sobe in ostala oprema celotnega stanovanja se kombinira v nekaj dekorjih, tako da ima pohištvo v stanovanju enoten vizualni koncept.

Postavitev pohištva izdelanega po meri, se lahko kombinira glede na razpoložljivi prostor in želeno postavitev. Hočete ustvariti vtis večjega prostora in da vam ter vašim gostom ob pogledu na pohištvo zastane dih, potem izberite svoj stil in pustite da vam izdelamo unikatno Lignum pohištvo vaše nove dnevne sobe.

Ali ni že čas za preureditev dnevne sobe?